Продажба на имот

 

Кратка информация

Комплексът е изграден в зона за реакрeация с подобрена инфраструктура. В съседство е част от южния склон на Стара планина и поради доказаната климатична особеност на околността за човешкото здраве, има обозначени екопътеки. Те се ползват от всеки желаещ турист и ако предварително се е снабдил с карта, обиколката е успешна и много, много приятна.

Комплексът се намира на 550 м. от плажната ивица. Тази близост дава възможност за кратко време разстоянието да се измине пеша.

На пешеходно разстояние са и луксозно построени, добре заредени магазини за храни, както и уютни ресторанти.

Комплекс "ПЕТРОВИ КЪЩИ" е от затворен тип с висококачествено монолитно строителство. Състои се от 7 жилищни сгради, снабдени с Удостоверения за въвеждане в експлоатация. Осигурени са целогодишна поддръжка и допълнителни услуги за собствениците. Изградена е детска площадка съобразно нормативни изисквания.

При цялостното разположение на сградите е съблюдавано отстоянията между тях. Направен е удачен подбор на местата за басейн и бар към него, за паркинг, за пешеходни алеи.

Комплексът разполага с едностайни, двустайни, тристайни апартаменти с входно антре, дневна с кухненски бокс, с удобни тераси за лятно ползване. Панорамна гледка към морето имат апартаментите на четвърти етаж в жилищни сгради №№1,2. Всички са с изглед към прекрасно озеления двор и планината. Апартаментите са мебелирани, имат собствени водомери и електромери, както и кадастрални идентификационни номера. Общата площ на предлаганите апартаменти варира от 45 кв.м до 110 кв.м..

Десет години след съществуването си, комплексът се доказа като едно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЯСТО за СЕЗОННО и ПОСТОЯННО живеене на собственици, както и като една популярна дестинация за почиващи. Комплексът привлича с мекия климат извън установения сезон и с лятната планинска прохлада.

Постигнатият простор при изграждането на нискоетажните сгради, достатъчната пешеходна отдалеченост от нощния живот на Слънчев бляг и достатъчната близост с него, вдъхновяват гостите и често може да се чуе оценката: „Уникално място! Спокойно място без струпано строителство и с въздух за дишане! Приказно място за игра на деца, необезпокоявани от транспортни средства“.

В комплекса е утвърдена стройна система за неговото управление.


ЗАЩО ДА ЗАКУПИТЕ апартамент в комплекс "ПЕТРОВИ КЪЩИ"

Краткото представяне е достатъчно основание да инвестирате в собствен морски дом за всяко време от годината именно в този комплекс. Какво по-добро от това да си създадете свой интериор и по Ваш вкус!

Помислете. Цените са приемливи.

За пълна информация тел.: 0888 934 279, 0899 132 198, e-mail
rslivkova@abv.bg

 

ВРЕМЕ ЗА ОГЛЕД: НИЕ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

 

 

Запитване